23948sdkhjf

Hjort ny vd för RGS 90

I samband med att han lämnar vd-posten som vd för DSVM Group, som bland annat äger transportföretaget GDL och marksaneringsföretaget RGS 90, kommer Per-Anders Hjort att bli vd för just RGS 90.
Recyclings systertidning Transport & Logistik Idag/Transportnet rapporterade i förra veckan om att DSVM Group får nya ägare i form av investmentbolag med Peter Korsholm och Kent Arentoft i spetsen.

- Jag och Peter Korsholm kommer tillsammans med vissa utvalda personer själva att sitta direkt i samtliga styrelser, säger Kent Arentoft till Transport & Logistik Idag/Transportnet. Respektive vd i bolagen får en mer självständig roll än vad som hittills varit fallet. Konsekvensen av detta beslut blir att DSVM Groups huvudkontor i Malmö avvecklas, vilket påbörjas omgående. I samband med detta kommer Per-Anders Hjort att lämna befattningen som CEO i DSVM Group-koncernen för att istället fortsätta som vd för RGS 90 Sverige AB – ett bolag som ägs av DSVM Group. Jørgen Andersen avgår som CFO, men kommer till och med den 31 mars att arbeta med olika specifika uppdrag för de nya ägarna i DSVM Group.

Källa: transportnet.se
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064