23948sdkhjf

Avfallsaktör belönad för matavfallskampanj

KSRR, Kalmarsundsregionens Renhållare, har tilldelats priset Årets Marknadsförare i Kalmar Län 2014, för sin kampanj "Tack för-resten".
Priset är en årlig utmärkelse för marknadsföringsinsatser som sticker ut och inspirerar. Syftet med utmärkelsen "Årets marknadsförare i Kalmar Län" är att uppmärksamma och stimulera andra till nytänkande och utveckling inom marknadsföring.

I motiveringen skriver juryn: "Årets vinnare har med enkla illustrationer och informativa budskap i många medier, engagerat en bred målgrupp till ett förändrat beteende. Med glimten i ögat och miljön i fokus har de fått oss Kalmarbor att tänka om i vardagen. Resten är inte historia".

- Detta är ett pris till alla oss som arbetar på KSRR. För mig är det här en del i att stärka KSRR:s varumärke, vad vi vill stå för och hur vi uppfattas. Det vi gör varje dag i allt vi gör, i våra dagliga kontakter med våra abonnenter och kunder är vi alla marknadsförare. Idag är vi lite extra stolta över att arbeta på KSRR, säger förbundsdirektör Jan Fors.

Priset delades ut på Guldfesten inför 700 gäster.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063