23948sdkhjf

Ny koncernchef för Envac utsedd

Envac har anställt Claes Scheibe som ny koncernchef med tillträde den 15 juni 2015. Han ersätter avgående koncernchef Christer Öjdemark, som istället blir företagets styrelseordförande.
Scheibe är för närvarande Vice President för Power Electronics på Alstom Grid SAS i Paris.

Christer Öjdemark har varit koncernchef för Envac sedan 2002 och kommer att efterträda Martin Svalstedt, vd på Stena Adactum, på ordförandeposten. Svalstedt kvarstår i styrelsen som ledamot.

- Jag är mycket nöjd med valet av Claes Scheibe som ny koncernchef för Envac. Han medför värdefull managementkompetens och internationell erfarenhet och hans framgångsrika insatser i tidigare befattningar gör honom väl rustad för att leda och utveckla Envac som ett eldande miljöteknikbolag, säger Martin Svalstedt i en kommentar. Jag är också mycket tacksam för att Christer Öjdemark under sin tid som koncernchef utvecklat företaget till en världsledande position inom automatiska insamlingssystem för avfall. Mot denna bakgrund av erfarenheter och personliga kvaliteter är han mycket väl lämpad att ta över rollen som styrelseordförande för Envac.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094