23948sdkhjf

Återvinningsgalans konferencier: Ingvar Oldsberg!

Återvinningsgalan arrangeras detta år i Göteborg den 25 november på Hotell Clarion Post, och vad passar bättre än att då ha den välkände Ingvar Oldsberg som årets konferencier till galan.


Återvinningsgalan har i sex år arrangerats i Stockholm, men detta år väljer arrangören, tidskriften Recycling & Miljöteknik, i samråd med galans huvudpartner och övriga samarbetspartners att förlägga Återvinningsgalan 2015 till Göteborg.

- Vi vill att också den västra delen av Sverige ska få stå som värd för årets event inom avfalls- och återvinningssektorn, berättar Recyclings chefredaktör Martin Dyberg. De sex senaste åren har vi haft galan i Stockholm, av vilka de fem senaste åren Nalen varit Återvinningsgalans lokal. Nu ville vi testa något nytt och förnya lite kring konceptet, och vad passar bättre än att få ha Ingvar som konferencier en kväll som denna.

Återvinningsgalan premierar välförtjänta insatser under året inom avfalls- och återvinningssektorn. Nytt för i år är även kategorin ”Årets Opinionsbildare”.

Priser delas ut i åtta olika kategorier under kvällen, ett för-event kallat ”Executive Forum” arrangeras också, och mingel, trerättersmiddag och underhållning utlovas. Under kvällen delas det ursprungliga priset, Swedish Recycling Award från 2007, också kallat Specialpriset, ut. Det är ett vandringspris och är med fog Sveriges tyngsta miljöpris (vikt 48 kilo), då det består av en bit järnvägsräls som i toppen är format som en blomma förgylld i bladguld, tillverkat av konstnären Berth Johansson från Smedja Volund på Tjörn. Alla pristagare utses av en branschkunnig jury.

Galan stöds av branschorganisationerna Avfall Sverige och Återvinningsindustrierna.

För mer information, nomineringar och annat kring Återvinningsgalan vänligen besök: www.atervinningsgalan.se

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:

Martin Dyberg, chefredaktör Recycling & Miljöteknik och Återvinningsgalans juryordförande, 0709-759930, martin.d@mentoronline.se

Ingrid Lövkrona, projektledare events, 0736-825379, ingrid.lovkrona@mentoronline.se

Jerker Evaldsson, mediechef Recycling, 0709-759940, jerker.e@mentoronline.se

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062