23948sdkhjf

Norsk sopsugsorder till Logiwaste

Det är Persaunet helse- og velferdssenter som genom entreprenören Hent AS valt Logiwaste som leverantör för avfallssuganläggningen till det nya vårdhemmet i Trondheim med 96 vårdplatser och 50 omsorgslägenheter.
I projektet ingår en kompakt enfraktionslösning med ett 400 mm rörsystem, luckor, terminalutrustning, container och modernt styrsystem.

- Det är ett genombrott för oss vad det gäller anläggningar för vårdhem, säger Thomas Andersson, vd för Logiwaste. Tidigare har vi sjukvårdssidan framför allt levererat större anläggningar, med Nya Karolinska som utmärkande exempel. Att ett vårdhem med förhållandevis få vårdplatser väljer avfallssug för hanteringen av det framtida avfallet är ett tydligt bevis på att även mindre vårdanläggningar har möjlighet till samma höga standard som större sjukhus vad gäller arbetsmiljö, hygien och effektivitet i avfallshanteringen. Vi ser en fortsatt stark trend för byggande av liknande vårdboende i Skandinavien. Med anläggningen i Trondheim öppnar sig nu en ny marknad med möjlighet till flera liknande projekt med samma behov, säger Andersson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064