23948sdkhjf

Uppstartsträff för Återvinningsgalan

I tisdags i Stockholm träffades arrangörer, kategoripartners, samarbetspartners och jury för en uppstartsträff kring Återvinningsgalan, som i år arrangeras i Göteborg på Hotell Post. Nyheter för i år förutom flytten från Stockholm, är att Ingvar Oldsberg blir konferencier, och att en ny kategori lanseras; Årets Opinionsbildare.
Nu är det möjligt att nominera och nomineringstiden är öppen till och med 25 september. Den 6 oktober träffas juryn för sitt jurysammanträde och den 29 oktober kommer Recyclings nr 6 ut och i den utgåvan presenteras samtliga slutfinalister (tre i varje kategori).

Så gå nu in och nominera så att juryn får riktigt mycket att göra. På www.atervinningsgalan.se lämnar du enklast din nominering.

På bilden syns från vänster: Ingrid Lövkrona, projektledare Återvinningsgalan, Jerker Evaldsson, mediechef Recycling, Ellen Einebrant, Återvinningsindustrierna, Henrik Nilsson, Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, Jan Peter Bergkvist, jurymedlem, Patrik Wahlgren, Scanvaegt, Jan-Olov Sundqvist, jurymedlem, Markus Asklöv, Movetech samt Jörg Mietke och Börje Holmberg från Liebherr. Foto: Martin Dyberg
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094