23948sdkhjf

IL släpper visionsbok

IL Recycling har en vision "en värld där inget blir över", och för att sprida den lanserar företaget nu sin visionsbok som på ett lättförståeligt sätt ska beskriva innebörden av visionen och de centrala delarna av IL:s hållbarhetsarbete.
- För att skapa en hållbar värld räcker det inte med att endast bidra till en cirkulär ekonomi med slutna kretslopp, effektiv resursanvändning och minskad klimatpåverkan. Lika viktigt är det att fokusera på de sociala aspekterna som säkerhet, ansvarstagande och god affärssed. De senaste åren har vi även insett att vår förändringsförmåga är en viktig faktor i arbetet mot ett mer hållbart företag och en hållbar ekonomi, säger Elisabeth Lindh, hållbarhetschef på IL Recycling.

- Visionsboken är framtagen för att beskriva dessa hållbarhetsaspekter och ska uppdateras varje år utifrån vårt aktuella visions- och hållbarhetsarbete. Den första visionsboken, som vi lanserade internt förra året, togs väl emot och vi ser nu fram emot att presentera boken för våra befintliga och framtida kunder, säger Anna Björksten, kommunikationschef på IL Recycling.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125