23948sdkhjf

Stena storsatsar i Halmstad

Tanken är att man under året ska nyanställa 30 medarbetare och det arbetet startar i och med besöket på Stena Nordic Recycling Center. I samarbete med Arbetsförmedlingen i Halmstad bjöd Stena Recycling igår in potentiella medarbetare till en rundvandring med information och kort intervju. 
- Vi vill nå så många som möjligt samtidigt och tyckte att detta var ett trevligt och effektivt sätt både för oss men också för potentiella medarbetare att lära känna bolaget. Man fick titta på arbetsplatsen och besökarna fick möjlighet att presentera sig för oss i den miljön, sa Staffan Persson, vd för Stena Recycling.

Investeringen i Stena Nordic Recycling Center, är en av de största som gjorts på många år, och syftar till till att ta emot och förädla återvinningsmaterial från samhället som sedan blir till råvaror för industrin. Stena har ambitionen att anläggningen kommer bli ett nav för återvinning i Sverige med fragmentering, NF-anläggning och SLF-anläggning.

- Utgångspunkten för oss på Stena Recycling är ett starkt kundfokus, där vi tillsammans med kunderna kan skapa hållbara affärer. Det finns all möjlighet till utveckling inom bolaget för våra medarbetare, man har en viktig roll i det team man tillhör, och vi tror på att eget ansvar också skapar stort engagemang, säger Lotta Barclay, HR-chef Stena Recycling.

Det är främst underhållspersonal, adminstratörer, skiftledare, vågpersonal och produktionsmedarbetare som man söker till Halmstad-anläggningen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109