23948sdkhjf

Big Bags kärlhantering övertas av IL

Nu är det klart att IL Recycling tar över Big Bags verksamhet inom kärl- och frontlastarhantering i Stockholmsregionen. Avtalet innebär att IL tar över driften från och med 1 mars 2016.
Uppgörelsen ger IL Recycling möjlighet att fortsätta utveckla den verksamhet som nu övertas. För Big Bags del ger affären möjlighet att fokusera fullt ut på att leverera återvinningslösningar till byggbranschen. I förvärvet övergår personal, kunder och utrustning till IL.

- Denna affär stärker vår verksamhet ytterligare i Stockholm på ett förträffligt sätt. Vi ser också intressanta möjligheter att erbjuda dessa kunder ytterligare tjänster för hållbar utveckling och effektiv återvinning. Med vår befintliga infrastruktur på plats kan vi lyfta in dessa uppdrag på ett bra sätt i vår verksamhet, konstaterar Henrik Modeér, operativ chef, Miljötjänster & Återvinning på IL Recycling.

- Nu sätter ett stort och viktigt arbete igång med att välkomna både nya medarbetare och kunder till oss på IL Recycling. Målet är att skapa de bästa förutsättningarna för alla inblandade att bli väl fungerande delar av vår verksamhet med ett bibehållet och ömsesidigt gott förtroende, avslutar Carl Hökfelt, marknadsområdeschef på IL Recycling i Stockholm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063