23948sdkhjf

Tilldelas pris för lång och hållbar tjänst

Återvinningsföretaget Stena Recycling har tilldelats Volvo Cars Award of Ecellence 2015 i kategorin "Special Award", priset får man för att man under lång tid har varit och är en trovärdig och viktig partner inom hållbar återvinning som möjliggör ett livscykelperspektiv i tillverkningen av bilar, menar Volvo i sin motivering.
Vidare skriver Volvo i sin motivering att Stenas ständiga arbete med utveckling och förbättringar inom återvinningsområdet möjliggör ett cirkulärt materialflöde vilket är till gagn för alla inblandade parter i produktionen och underhållet av dagens och framtidens fordon.

- Jag är stolt och glad över priset. Det är ett fint kvitto på att vi är en långsiktig och trygg samarbetspartner till Volvo Cars, säger Stena Recyclings vd Staffan Persson. Vårt hållbarhetsarbete är viktigt för Volvo Cars och vi strävar alltid efter att överträffa de förväntningar som finns på oss. Priset ger oss kraft och energi för att fortsätta vårt utvecklingsarbete för att även i framtiden hitta de bästa och mest hållbara lösningarna för Volvo Cars, säger han.

Stena är delaktig i hela Volvo Cars återvinningskedja vid samtliga anläggningar i landet och har så varit under många år. Det 'är jnu andra gången som man tilldelas det prestigefyllda priset.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078