23948sdkhjf

Ny vd på Miljöfabriken

Den 1 april tillträder Jonas Bramsved som ny VD på Miljöfabriken 2000 AB. Jonas kommer närmast från Ramirent och har lång erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen genom tidigare chefsbefattningar hos bl.a. Malmö LBC och Berendsen.


Jonas har sedan början av februari arbetat som konsult med driften av Miljöfabrikens anläggningar. Han har tidigare, under åren 2011-2013, även varit medlem i Miljöfabrikens styrelse och känner därmed väl till företagets verksamhet.

- Jonas Bramsveds bakgrund har gett honom en perfekt kombination av erfarenhet och kompetens inom bygg- och anläggningsbranschen. Hans uppdrag blir att fortsätta utveckla verksamheten med målet att fortsatt vara den mest hållbara och effektivaste grusterminalen och återvinningsföretaget i Skåne, säger Miljöfabrikens ordförande Jukka Viitanen. Miljöfabrikens tf VD Anders Jönsson fortsätter sitt arbete i Miljöfabrikens styrelse.

Miljöfabriken är ett väletablerat innovativt företag inom återvinningsbranschen med ett kretsloppstänkande i fokus. Företaget, som ägs av NCC Industry tillsammas med Malmö LBC, har idag 4 anläggningar i Malmöregionen. Verksamheten består av återvinning av material från anläggning- och entreprenadverksamheter samt återförsäljning av återvunnet- och jungfruligt material.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.083