23948sdkhjf

Ragn-Sells byter koncernchef

Efter åtta år som koncernchef för avfalls- och återvinningsbolaget Ragn-Sells kliver nu Erik Sellberg i augusti av sin koncernchefsroll. Istället ska han arbeta som styrelseordförande. Som ersättare till Erik Sellberg har man rekryterat Lars Lindén. Lindén har en bakgrund inom telekombranschen och kommer närmast från Ericsson.


- Inför framtiden känns det viktigt att renodla rollerna och jag kommer nu att kliva tillbaka och fokusera på rollen som styrelseordförande för koncernen. Vi står inför stora utmaningar inom många områden och då är det lämpligt att ta in ny kraft som går in med full energi i ledarskapet, säger Erik Sellberg.

_ Det känns fantastiskt att få möjligheten att leda ett så välrenommerat företag som Ragn-Sells. Miljö- och återvinningsbranschen är positiv, på frammarsch och har otroligt stor potential. Det känns fantastiskt att få den här möjligheten och jag är 100 procent taggad att göra något bra av den, säger Lars Lindén.

Den 8 augusti tar Lindén formellt över rollen som koncernchef för Ragn-Sells.

- Lars har en mycket relevant bakgrund och har tidigare gått in för sina arbetsuppgifter och levererat på ett mycket bra sätt. Jag hoppas och tror att han motsvarar våra förväntningar på en modern och dynamisk ledare, säger Sellberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062