23948sdkhjf

NTM ny distributör av Cappellotto

NTM och Cappellotto har tecknat ett distributörsavtal. Det nya avtalet är en del i NTM´s strategi att utöka sitt sortiment med nya premiumprodukter inom affärsområdet renhållning. NTM rapporteras ha en hög försäljningstillväxt inom renhållningssegmentet och ser en möjlighet att tillgodose marknaden med det växande behovet av miljö och renhållningsfordon.
- Cappellotto, som är den största tillverkaren av sug-och spolfordon i Europa, har bevisat för den svenska marknaden att deras produkter håller hög kvalitet och är anpassad för nordiskt klimat säger Niclas Pada, direktör för affärsområdet Renhållningsbilar inom NTM-koncernen. Vi gläds åt detta samarbete och då Cappellotto, precis som NTM har specifika kundlösningar och en hög servicenivå ser vi flera gemensamma nämnare som vi kan föra vidare och utveckla för våra befintliga kunder säger Pada.

Distributörsavtalet innebär att NTM tar över ansvaret för all försäljning samt eftermarknad och reservdelar av Cappellottos produktsortiment i Sverige.

.Cappellotto är precis som NTM ett familjeägt företag.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08