23948sdkhjf

Corvara expanderar inom rivning och sanering

Corvara går in som expansionspartner till Vyens AB och förvärvar en majoritetspost i bolaget. I och med förvärvet stärker Corvara sin marknadsposition i södra Sverige genom en utökning av sitt tjänsteutbud inom rivning och sanering. Vyens med säte i Staffanstorp har cirka 40 anställda och omsätter cirka 40 MSEK.
- Vi har sedan tidigare en stark position i södra Sverige med flera avdelningar inom industrisanering, men kommer nu även erbjuda våra kunder ett komplett tjänsteutbud inom rivning och sanering, säger Fredrik Eliasson, VD på Corvara.Vi är oerhört stolta och glada över den kompetens och de möjligheter detta nya partnerskap för med sig och jag är övertygad om att samarbetet med Vyens AB bidrar till att vi gemensamt uppnår och förstärker våra ambitioner och mål.

Vyens AB kommer fortsätta driva sin verksamhet som ett självständigt företag med fokus på tjänster och lösningar inom rivning och sanering . Bolagets nuvarande ledning fortsätter som tidigare, men kommer framöver även att dra fördel av Corvaras breda tjänsteutbud och branscherfarenhet.

- Corvaras breda tjänsteutbud och leveranskapacitet är ett välkommet tillskott till vår befintliga verksamhet i södra Sverige, säger David Olsson, VD på Vyens. Marknaden är god i regionen och vi satsar nu tillsammans vidare för fortsatt expansion – inte minst med de nya tjänsterna vi nu kan erbjuda. Corvara är ett mycket spännande företag och jag ser fram emot vår resa tillsammans.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079