23948sdkhjf

Avfallsaktör hedrad på Dagligvarugala

Peter Johansson, vd för Svensk Avfallsrådgivning blev på tidningen Fri Köpenskaps Dagligvarugalan i Stockholm belönad med Livsmedelshandlarnas Hederspris den 29 september.
- Förra året var vi nominerade till ”Livsmedelshandlarnas Hederspris” vid Dagligvarugalan på Stockholm Waterfront i Stockholm. Då förlorade vi mot Fredrik Reinfeldt. I torsdags var vi nominerade för tredje gången och det blev verkligen tredje gången gillt, säger en strålande glad och stolt Peter Johansson.

Juryns motivering: Med en stor portion envishet och mod har vinnaren av Livsmedelshandlarnas hederspris medverkat till att omdana en hel bransch mot att arbeta på ett modernare sätt. Vinnaren av 2016 års hederspris har skapat värden för miljoner åt Sveriges livsmedelshandlare och det är med ett stort nöje vi nu delar ut priset till... Peter Johansson Svensk Avfallsrådgivning.

På bilden: Tre av Svensk Avfallsrådgivnings medarbetare på plats i Stockholm vid Dagligvarugalan 2016 på Stockholm Waterfront. Företagets vd, Peter Johansson flankeras av Mia Johansson och Arvid Lindell.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063