23948sdkhjf

Från okunnig yngling till rutinerad redaktör

Den 21 januari 2001 klev jag som 23-årig journalistutbildad yngling in på Mentors förlagshus i Helsingborg, jag hade fått tjänsten som redaktör för facktidskriften Recycling, och en i mångt och mycket fantastisk tid tog sin början. Under åren har jag, tillsammans med mina kollegor på Recycling, skapat inte bara tidningar med läsvärt innehåll, utan också gjort event med mycket stor framgång, två av dem är Recyclingdagen och Återvinningsgalan. Galan lockar runt 200 personer varje år och vi får chansen att premiera fantastiska människor, företag och prestationer med välförtjänta priser. Jag har också haft förmånen att se Helsingborgskonferensen Recyclingdagen växa från sin start 2003 med cirka 60 deltagare till i år då vi hade 145 besökare och fjorton utställande företag.

Men framför allt, har jag haft förmånen att få verka i en underbar bransch som innehåller så mycket kunskap och kloka människor, som jag lärt mycket av och tagit inspiration av under många år. För det är jag er evigt tacksam. Jag vill också passa på att tacka för alla glada tillrop, lyckönskningar, klagomål och tips som ni under åren har kommit in med, det är på så sätt jag och mina kollegor kunnat utveckla tidningen till vad den är idag, Sveriges ledande tidskrift inom avfall och återvinning.

Den 22 december 2016 kliver jag som 39-åring och något mer rutinerad journalist ut ur dörren på förlagshuset, för att ta mig an nya spännande uppgifter.

Till er alla – ett hjärtligt tack för den här tiden! Det har varit en ynnest!

Martin Dyberg

Chefredaktör

Recycling & Miljöteknik
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079