23948sdkhjf

Stororder till GeesinkNorba

GeesinkNorba har fått en order på 34 renhållningsfordon.

Fordonen ska levereras till RenoNorden Sverige för hantering av hushålls- och industriavfall i sju av Stockholms elva distrikt.


Ordern består av 30 baklastare med ett fack i N2-serien och 4 st baklastare med 2-facksfack från Norbas MF-300 serie. N2-enheterna är försedda med manuell lyft för att lyfta kärl på mellan 140 och 1 100 liter. Två av enheterna är dessutom utrustade med vinsch för att tömma stora containrar på 8m³.


MF300-enheterna har två separata behållare och kan därför ta hand om flera olika typer av avfall på samma runda. Två förslutna behållare separerar avfallet för att minimera risken för sammanblandning.


Enheterna utrustas med den senaste LI-ON Power-hybridtekniken för att driva hela Norbas påbygge, såväl komprimering, lyft och tömning elektriskt. Möjligheten att köra och hantera avfall med LI-ON Power gör att enheterna uppfyller de ökande miljökraven för avfallshantering. RenoNorden kan erbjuda sina operatörer och kunder en ren, tyst och hälsosam arbets- och boendemiljö.


Fordonen har RFID- och vägningssystem för kärl på lyften. Alla enheter monteras på gasdrivna Mercedes Econic-chassin med lågt insteg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078