23948sdkhjf

Ragn-Sells VD lämnar

Ragn-Sellskoncernen har under första halvåret i år tagit fram en ny gemensam strategi och arbetet med att harmonisera och konsolidera verksamheten har nu påbörjats.

Styrelsen för Ragn-Sells AB har konstaterat att detta har en direkt bäring på styrningen av den svenska verksamheten. Som en konsekvens av detta har Helena Karlsson, i samråd med koncernchefen Lars Lindén, valt att lämna bolaget och rollen som VD för Ragn-Sells AB, framgår det av ett pressmeddelande.

- Under mina år som VD har vi arbetat fram en ny strategisk inriktning och genomfört en stor organisationsförändring samtidigt som vi gjort en turn-around avseende resultatet. Ragn-Sellskoncernen har tagit fram en motsvarande strategi som får till följd att styrningen av bolaget behöver förändras. Bland annat justeras VD-rollen för Ragn-Sells AB och jag har därför tagit beslutet att sluta, säger Helena Karlsson.

Styrelsen i Ragn-Sells AB, representerad av ordförande Lars Lindén, tar det operativa ansvaret från och med 6 september. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078