23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Recycling
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.

Slutsuget på Mosebacke

Som ett av de första stegen mot att bli en mer hållbar restaurang slutar nu Mosebacke Etablissement med sugrör i drinkarna.

– Vi är väldigt glada över det här beslutet, en liten grej som kan göra stor skillnad, säger Frida Hammarström, restaurangchef.

I oktober gick Södra Teaterns restaurang Mosebacke Etablissement med i U&We-initiativet ”Hållbara Restauranger”. Amanda Hedrén, hållbarhetscoach, kommer under hösten och vintern att utbilda personalen på Södra Teatern.

– Södra Teatern har kommit ganska långt redan i sitt hållbarhetsarbete, genom bland annat en vegetarisk meny, ekologiska viner och elektricitet som kommer från 100 procent förnybara energikällor, säger Amanda Hedrén i ett pressmeddelande.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11