23948sdkhjf

Ny hållbarhetschef

Pontus Björkdahl är ny hållbarhetschef på Svenska Retursystem.

– Jag ser fram emot att få arbeta i en organisation som har otroligt stora ambitioner med sitt hållbarhetsarbete och som sedan tidigare har en hög kompetens inom området. Mitt uppdrag blir att säkerställa att bolaget fortsatt ligger i framkant, säger Pontus Björkdahl, ny hållbarhetschef på Svenska Retursystem.

Med rekryteringen av Pontus Björkdahl förstärker Svenska Retursystem sitt arbete med hållbarhet. Tidigare hållbarhetschefen Marie Winslow Andersson fortsätter på bolaget i rollen som Central Hållbarhetsspecialist och kommer att fokusera på att driva det interna arbetet på bolagets produktions- och logistikanläggningar samt hållbarhetsarbetet kopplat mot företagets transportörer. Transporterna är en nyckelfråga för hur väl hållbarhet kan uppnås i retursystemet.

– Att vi nu stärker upp vårt hållbarhetsarbete är en strategiskt viktig fråga för att se till att retursystemet fortsätter vara det mest hållbara alternativet för dagligvaru- samt restaurang och storhushållsbranschen, säger Anna Elgh, VD på Svenska Retursystem.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125