23948sdkhjf

Accon köper Swede Rehandling Systems

Storsäcksgruppen Accon fortsätter sin strategi att expandera inom rigida behållare. Nu har man köpt en av landets ledande leverantörer på området.

– Det glädjer oss att kunna meddela er att Swede Rehandling Systems AB nu är en del i Accongruppen. För våra kunder kommer detta betyda en ännu bättre kundservice och levereranssäkerhet, när vi nu blir en del av en större organisation med fler medarbetare. Accon har också ett större produktsortiment för emballage, utöver de produkter som vi erbjuder i dag, säger Kristin Björkman, VD i Swede Rehandling System som i och med affären byter namn till Accon.

Accon har i dag mer än 100 anställda i Norden och kontor och lager i alla de Nordiska länderna. Accon får genom affären ett kontor i Karlstad med samma medarbetare som tidigare i samma lokaler.

Swede Rehandling Systems AB bildades 1989 som leverantör av batteriboxar till renhållningsföretag som ansvarar för insamling av miljöfarligt avfall. Idag är man en leverantör av ett komplett sortiment plastbehållare och lastbärarae för sortering, hantering, lagring och transport av verksamhetsavfall och hushållsavfall. Swede Rehandling Systems startades 1989 av Eva Nilsson som fortfarande är verksam i bolaget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078