23948sdkhjf

Blir nyckeltalare på konferens om återvunnen kimrök

Förra året arrangerade SmithersRapra konferensen Carbon Black World 2018. Nu följer man upp med en ny konferens som endast handlar om återvunnen kimrök.

Konferensen hålls i Berlin 21 och 22 maj i år och Enviro är inbjuden som en av nyckeltalarna.

– Jag tror eventet kommer vara mycket viktigt för alla bolag som arbetar med rCB, alla kommer inse att även däckvärlden nu är beredda att introducera rCB. Vi har redan indikationer på detta och förhoppningsvis kommer ett eller flera internationella däckbolag att avisera detta snart, säger Fredrik Olofsson, säljchef på Enviro.

Branschen kring återvunnen kimrök, rCB, växer då allt fler gummiproducenter inser de kommersiella och strategiska värdena av att erbjuda mer miljövänliga produkter. Enviro kommer bland annat att berätta om företagets status och fokus på att bygga tillräcklig kapacitet för att möta efterfrågan av rCB.

– Jag kommer även fokusera på att vi arbetar för att höja värdet på rCB, både som en ny handelsvara och dess prisbild. En annan väldigt intressant del vi kommer att prata om är TPO [Tyre Pyrolysis Oil] som börjar väcka mer och mer intresse på marknaden.

En framgångsfaktor för en konferens inom rCB är att flera internationella aktörer inom däck och gummivärlden medverkar, antingen som talare eller besökare.

– Viktiga talare är förutom oss Pyrolyx, Bolder Black, Windspace A/S och Michelin som kommer att medverka. Vi har ett ganska bra kontaktnät inom det europeiska gummiområdet och vet att flera viktiga aktörer planerar att komma dit som besökare, säger Fredrik Olofsson, säljchef på Enviro.

Mer info om konferensen finns här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093