23948sdkhjf

Fler går över till returpall

Flera av landets stora livsmedelsproducenter väljer att gå över till SRS Helpall grå. Näst på tur är Nybergs Deli som nu byter till returpall för att effektivisera och förbättra för sina kunder.

–Vi arbetar aktivt med att vara lyhörda för önskemål från våra kunder och vår omvärld. Genom att byta till Helpall grå får vi en pall som förbättrar vardagen för våra samarbetspartners samtidigt som den är ett betydligt bättre val ur hållbarhetsperspektiv, säger Magnus Andersson, Produktion & varuflödeschef på Nybergs Deli.

Från februari kommer alla leveranser från Nybergs Deli att ske på Helpall grå. Nybergs Deli uppskattar att de kommer att använda 30 000 helpallar per år. De är sedan tidigare användare av SRS returlådor och skickar ut 1,1 miljoner lådor per år.

–Vi är glada över att så många företag ser fördelarna med våra returpallar. Genom att Nybergs Deli byter till Helpall grå får de en klimatsmart lastbärare och ger både Nybergs Delis egna medarbetare och deras kunder en mer hälsosam arbetsmiljö, säger Cecilia Ratner, Key Account Manager på Svenska Retursystem.

Nybergs Deli är Svenska Retursystems första kund som väljer att utnyttja standardiserade API:er som integrerar med SMART Pooling. Detta innebär att Nybergs Deli inte behöver registrera utgående palltransaktioner i SRS kundwebb utan det räcker att de gör det i sitt eget system. Med automatiserade API:er förenklas och automatiseras administrationen av pallar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.297