23948sdkhjf

Ragn-Sells i partnerskap kring ruttoptimering

Ragn-Sells har valt AMCS Group som logistik- och transportplaneringspartner för att optimera uppsamling av kommersiellt, bygg- och farligt avfall.

AMCS och Ragn-Sells samarbetar för närvarande med att genomföra AMCS lösning för vagnparkshantering hos Ragn-Sells.

Den valda lösningen består av en ruttplaneringsmodul för maximal ruttoptimering före avfärd, en operativ planeringsmodul för dynamisk ruttoptimering och -underhåll, ad-hoc-order samt optimering och övervakning i realtid.

ETA-beräkningarna i realtid förtjänar också att nämnas. Lösningen innehåller också flera mindre tilläggskomponenter som ger ytterligare funktioner, som en mobil lösning för förare, en webbportal för transportörer och en portal för levande GPS-spårning. AMCS har åtagit sig att hjälpa avfallshanterings- och återvinningsföretag över hela världen att minska sin klimatpåverkan genom optimerade logistik- och transportverksamheter. Genom att använda mjukvarulösningar som intelligent ruttoptimering, kan avfalls- och återvinningsbranschen kombinera dagens cirkulära ekonomiagenda med sina sociala ansvars- och affärsmål för morgondagen. Lasse Jiborn, chef för Intelligent Optimisation på AMCS, kommenterar:

- AMCS är mycket glada och stolta över att få samverka med Ragn-Sells mot en effektivare framtid med digital omvandling och miljövänlighet. Det är avgörande att stora aktörer som Ragn-Sells banar vägen i en avfallshanteringsbransch som uppvisat motsträvighet inför förändring.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109