23948sdkhjf

Återvinningsgalan får nytt datum!

Återvinningsgalan 2021 får nu ett nytt datum som en följd av rådande coronapandemi,

Mot bakgrund av att smittspridningen nu åter ökar, med skärpta restriktioner från regeringen och Folkhälsomyndigheten som följd, står det klart att det inte är möjligt att genomföra Återvinningsgalan den 28 januari som tänkt.

- Efter samråd med våra medarrangörer och en noggrann analys av rådande situation, så har vi bestämt oss för att skjuta upp galan, säger Recyclings chefredaktör Peter Olofsson.

- Nu är vår plan att arrangera galan den 1 december 2021, då vi hoppas och tror att ett genomförande ska vara möjligt. Precis som de senaste tre gångerna kommer vi att hålla till på Berns i Stockholm.

En konsekvens av beslutet att flytta på galan är att det nu kommer att bli möjligt att nominera bidrag till tävlingen under ytterligare en tid.

- Nomineringen stängdes ju för bara några veckor sedan, men i och med detta kommer vi inom kort att öppna den igen, konstaterar Peter Olofsson och tillägger att redan inlämnade nomineringar kommer att behandlas precis som vanligt när juryarbetet väl sätter igång.

Artikeln är en del av vårt tema om Återvinningsgalan.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094