23948sdkhjf

Ny hållbar box för matleveranser

AR Packaging lanserar ny kartongbox för hämtmat.

För att möta de ökande behoven av förpackningar skräddarsydda för take-away och hemleverans utvecklar AR Packaging nu ett komplett utbud av mellanmålslådor. De patenterade kartongbaserade förpackningarna kan hjälpa till att minska användningen av plastförpackningar, menar AR Packaging.

I takt med att social distansering och statliga restriktioner på restauranger på grund av covid-19 fortsätter, ökar efterfrågan på hemleveranser dramatiskt. Mat kan distribueras säkert direkt från köket till ytterdörren till konsumenter som inte vill eller inte kan besöka restaurangerna. Som en följd av detta ökar kraven på förpackningslösningar anpassade för denna del av måltidsbranschen.

Två olika mellanmålslådor är exempel på patenterade förpackningar som utvecklats av AR Packaging för att svara på kundernas ökande behov av take-away & leveranslösningar. De kartongbaserade mellanmålslådorna är perfekta för olika typer av mat och dryck och de är ett mer hållbart alternativ till plastbaserad förpackning, menar AR Packaging.

– Snackboxar är ett exempel på våra många lösningar skräddarsydda för segmentet take away och hemleverans. Vi utvecklar också kundspecifika förpackningar för att uppfylla unika krav för produktskydd, varumärke eller distribution, säger Yoann Bouvet, försäljningschef Food Service på AR Packaging.

– Även om hemleveranser nu är mer relevanta än någonsin tidigare, kommer behovet av förpackningar som är avsedda för hemleveranser av mat att fortsätta att växa även efter covid-19 och AR Packaging har ytterligare lösningar i pipeline som ska lanseras inom kort.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094