23948sdkhjf

Renova transporterar hållbart

Fair Transport är transportnäringens hållbarhetscertifiering av godstransporter på väg. Alla certifierade företag uppfyller uppsatta krav och kriterier och följs löpande upp via en oberoende tredjepartsgranskning.

Bland de certifierade företagen finns nu också Renova Miljö AB med, vilket innebär ett hållbarhetslöfte gentemot företagets kunder.

- För oss var det självklart att hållbarhetscertifiera våra transporter. Genom certifieringen säkerställer vi att transporterna utförs ansvarsfullt, trafiksäkert och klimatsmart. Det är en officiell stämpel på det vi redan gör bra inom bolaget, säger Tony Carlsson,  affärsområdeschef på Renova Miljö, i ett pressmeddelande.

Redan 2015 gick Renova över till fossilfritt bränsle i alla tunga fordon och arbetet med hållbara transporter fortsätter, bland annat med utveckling av vätgasfordon.

– Jag är stolt över att jobba på ett bolag där vi tar alla hållbarhetsfrågor på allvar. Där vi tar ansvar och bidrar till den nödvändiga omställningen som hela vårt samhälle står inför, säger Tony Carlsson.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Erbjuder återvinning av stenullsisolering
Dynamisk etikett för minskat matsvinn
Brist på sorterat textilavfall bromsar uppskalning av återvunnet material
Till politikerna: Detta skulle underlätta den cirkulära utvecklingen
Bioplast kan skiljas ut med NIR-teknik
Ny rapport: Framtidens mineralbehov kan täckas utan djuphavsbrytning
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Plastforum SE
Packnet

Sänd till en kollega

0.125