23948sdkhjf

Executive Forum, glöm inte anmäla er!

Traditionsenligt arrangerar Wistrand Advokatbyrå tillsammans med Recycling eftermiddagskonferensen Executive Forum den 24 november. Årets tema: Nedskräpning.

Nedskräpning är ett stort problem i samhället, men det görs också mycket för att komma till rätta med detta. På konferensen kommer bland andra Johanna Ragnartz och Mats Wesslén, vd:ar i Håll Sverige Rent respektive Städa Sverige, att tala, liksom Oskar Kihlborg. De flesta känner nog till honom i egenskap av äventyrare och förste svensk att bestiga Mount Everest, men han ingår också i styrelsen för Plogga, den svenska idén att kombinera jogging med skräpplockning som blivit en global företeelse. 

Numera heter man Bower, men när idén med en app som gör det möjligt att panta snart sagt allting lanserades för fem år sedan var det under namnet Panta Påsen. Texas Kiiskinen, senior account executive vid företaget berättar om resan. 

"Lättast att göra som man alltid gjort" är rubriken som designern Jonas Torstensson kommer att presentera. Förutom att ha designat de priser vi delar ut på Återvinningsgalan, har Jonas med kollegor utformat återvinningscentraler och många andra miljöer, inte sällan med ett fokus på att få människor att göra rätt och inte fel, nog så viktigt när det gäller att göra sig av med sitt skräp.

Mer info och anmälningslänk (antalet platser är begränsat) hittar du här. 

Artikeln är en del av vårt tema om Återvinningsgalan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078