23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Att kunna jobba ostört

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det är allt vanligare idag att man på kontoret måste sitta i ett så kallat kontorslandskap. Alltså att dela en enda yta med flera andra medarbetare.

Det kan ju vara att det inte finns tillräckligt många rum för att alla ska kunna få varsitt eget kontor.

Förvisso kan det finnas en del fördelar med att dela kontor, men det finns även nackdelar. Största nackdelen är ju oftast att det sällan är helt tyst. Det är ett ständigt sorl, telefoner som ringer, kollegor som pratar och kanske någon har på radion.  För att kunna jobba på ett bra sätt, så gäller det att tänka på ljudnivån. Sedan kan man även satsa på att h a tysta rum som det heter. Du hittar tysta rum till bästa pris hos AZ Design.

Tysta rum kan utformas på lite olika sätt genom att de kommer i moduler. De kan placeras i kontorslandskapet eller på annan lämplig yta.

Viktigt att visa hänsyn
Även om ni investerar i att ha tysta rum på ert kontor, så kan det även vara bra att göra annat för ljudmiljön. Ett sätt att få ner ljudnivån på är att sätta upp ljudabsorbenter, samt även sätta upp skärmar, så att ni kan få lite privata ytor att jobba på. Mycket av detta kan ni hitta på https://www.azdesign.se/.

Sedan är det extremt viktigt att ni kollegor som blir placerade i samma rum ser till att visa hänsyn till varandra. Det är rätt bra att tillsammans ta fram så att säga konkreta regler, det framför att bara säga att man ska visa hänsyn. Ni kan till exempel komma överens om att alla ska ha telefonerna på ljudlöst eller att ha lurar på sig då man vill lyssna på musik.

Sitter man i ett och samma rum är det vanligt att man kanske bara ropar rätt ut till en kollega som sitter lite längre bort. Även det är bra att undvika! Gå i stället fram till personen i fråga eller skicka ett mail med det du vill prata om!

Använd tysta rum för att få jobba ostört
Ibland är det dock ett måste att få sitta helt själv för att kunna fokusera på det man gör. Det är då bra att ha skaffat tysta rum till bästa pris.

Sätt upp så att alla kan ha möjlighet att boka in tid då de vill sitta i det tysta rummet för att få lite arbetsro.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078