23948sdkhjf

Hamburgerkedja ansluter till pantlösning

Burgerkedjan Bröderna har på rekordfart växt till över 55 restauranger. Nu ansluter sig det snabbväxande bolaget till de restaurangkedjor som erbjuder gästerna &Repeats pantlösning.

Startup-bolaget &Repeat lanserade i december förra året ett retursystem för engångsförpackningar. Panini, Lett, Zocalo, Mahalo, Hawaii Poké och Oh Poké hör till kedjorna som redan anslutit sig till systemet.

Brödernas lanserade pantlösningen den 1 november. Restaurangerna i Stockholm blir först med att införa den digitala pantlösningen, som så småningom kommer att finnas på alla bolagets restauranger i Sverige.

Det känns fantastiskt att ingå ett samarbete med &Repeat så att vi kan bidra med en förändring i rätt riktning. Vi har fått en otrolig respons från start och systemet är lätt att hantera för våra gäster och oss som organisation, säger Alexander Hällzon, brand manager Brödernas, i en kommentar. 

Brödernas räknar med att ha 70 restauranger runt om i landet innan årets slut.

Vi är glada att en av de snabbast växande aktörerna på den svenska restaurangkartan nu ansluter till växande &Repeat-familjen. Materialet i den typ av förpackningar som är vanliga för hamburgare och pizza kan i Sverige få sju liv som förpackningar, som flyttlåda, e-handelsförpackning eller bärkasse. Det är dit vi siktar med vår cirkulära modell för takeaway – ät gott och ge förpackningen många liv, kommenterar Mattias Lilja, general manager Sweden &Repeat AB.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Ersättning för kommunernas förpackningsinsamling: Så blir den
Stena Recycling redo för mer elektronikplast
Metaller förbränns för att skapa el, kan sedan återvinnas
Byggare startar avfallsråd
”Batteriguldet” ingen "quick fix”
Använder enbart återvunnet aluminium
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Plastforum SE
Packnet

Sänd till en kollega

0.078