23948sdkhjf

Saneringsföretag satsar på Norrland

Specialisten på industrirengöring och sanering, Corvara, har tecknat ett strategiskt avtal med Boliden. Avtalet träder i kraft redan 1 december och innebär att Corvara nu kommer etablera sig på ännu en ort längs norrlandskusten.
- Vi är väldigt glada och tacksamma att Boliden valde oss i denna upphandling. Avtalet ligger helt i linje med våra expansionsplaner och att vi nu etablerar oss i industristaden Skellefteå öppnar många intressanta möjligheter, säger regionchefen Jan-Ola Lomgren.

Uppdraget avser att hålla rent i Bolidens processer och lokaler, med hjälp av bland annat vakuumsugbilar, samt att utföra saneringstjänster på Bolidens smältverk Rönnskär i Skelleftehamn.

- Vi räknar med att initialt sysselsätta fyra personer och söker därför just nu efter personer till vår nya verksamhet, säger Lomgren.

- Vår teknikuppdaterade maskinpark tillsammans med vår specialistkunskap inom industriservice gör oss intressanta för allt fler uppdragsgivare. Att arbeta i nära samarbete med kunden och ta fram skräddarsydda lösningar har blivit allt viktigare i branschen. Sedan måste ju personkemi och prisbild naturligtvis överensstämma och fungera, och det tycker jag att det gör med Boliden, säger Håkan Salvall, som arbetar med affärsutveckling på Corvara.

Idag har Corvara verksamhet på 35 orter över hela landet och sysselsätter 600 medarbetare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062