23948sdkhjf

Ny generation eldrivna grovkrossar

Kraftfulla Ceron är Doppstadts nya generation av stationära långsamtgående grovkrossar som tillgodoser dagens krav på prestanda och flexibilitet när det gäller krossning av brännbart material.

De moduluppbyggda maskinerna finns i ett flerta krossrotorlängder med en helt ny generation AC-motorer från 132 kW till 450 kW. Det ger systembyggaren nya möjligheter att få en optimal maskin för uppgiften. Sönderdelning kan ske ned till ca 100 mm styckestorlek beroende på material, maskinkonfigurering och inställning. Varje detalj i den nya linjen återspeglar Doppstadts mer än 50 års erfarenhet av innovativa och robusta lösningar.

Fyra varianter finns av den nya maskinen: Ceron Type 206/256/306/308 med

krossrotorlängder på 2, 2,5 och 3 meter. Maskinerna har direktdrift via en robust växellåda vilket resulterar i mindre underhållsbehov. Vidare har Ceron variabelt krossrotorvarvtal så att kapaciteten kan anpassas till flaskhalsar i systemet. Automatisk reversering av krossrotorn sker vid överbelastning. Hydrauliskt öppningsbar krosskammare för verktygsbyte är standard och krossverktygen är enkelt och säkert utbytbara genom att de är bultade.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079